Найбільша авіакомпанія Швейцарії Swiss дозволить бортпровідникам пірсинг і тату

16:48, 10 лютого 2024
Авіакомпанія змінила вимоги до зовнішнього вигляду бортпровідників і пілотів, тепер татуювання перестали бути табу.
Найбільша авіакомпанія Швейцарії Swiss дозволить бортпровідникам пірсинг і тату
Джерело фото: swiss.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Найбільша авіакомпанія Швейцарії Swiss спрощує вимоги до зовнішнього вигляду для бортпровідників на робочому місці. Як пише «Бабель», про це повідомила швейцарська газета «Luzerner Zeitung».

Персоналу дозволять пірсинг на обличчі й видимі тату, макіяж для персоналу обох статей, відсутність помади для стюардес, макіяж і лак для нігтів у чоловіків, а також взуття на шнурівці зі спідницею.

Перевізник вирішив оновити застарілі правила.

Газета пише, що на рішення авіакомпанії вплинула стаття місцевого журналу під назвою «Гейша небес — уніформа і сексизм», яка поставила під сумнів вимоги і правила для персоналу пасажирських літаків. Компанія погодилася з тим, що деякі норми застарілі.

Подібні зміни правил запроваджували й інші авіакомпанії — airBaltic і Lufthansa дозволили татуювання, британська Virgin Atlantic прибрала уніформу для бортпровідників за статтю, а Qantas і British Airways дозволили чоловікам макіяж. В Україні стиль бортпровідників SkyUp у 2021 році також оновлювала.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду