Байден запускає виборчу кампанію на TikTok

16:49, 12 лютого 2024
Байден приєднується до TikTok, попри те, що Білий дім заборонив державні акаунти.
Байден запускає виборчу кампанію на TikTok
Джерело фото: ceskenoviny
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент США Джо Байден запускає виборчу кампанію на платформі TikTok, незважаючи на свої попередні висловлення стосовно занепокоєнь щодо національної безпеки цього соціального медіа. Про це повідомляє Punch.

За даними помічників, сам Байден не буде особисто активувати акаунт на цій платформі, але його виборчу кампанію буде представляти команда, яка спрямована на залучення молодих виборців.

У першому відео-повідомленні на TikTok президента США його запитали про Супербоул - фінальну гру сезону в професійному американському футболі.

Представники виборчої кампанії Байдена заявили, що вони вживають передові заходи безпеки та протоколи, але не розкрили подробиць щодо заходів або захисту даних кампанії та виборців.

Раніше у 2022 році Байден заборонив майже 4 мільйонам співробітників федерального уряду використання TikTok на пристроях, належних його відомствам, з обмеженими винятками для правоохоронців, служб нацбезпеки та дослідницьких центрів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду