Apple підтвердила розробку складаного iPhone: запуск запланований на 2026 рік

21:41, 24 липня 2024
Apple розпочала підготовку до випуску складаного iPhone.
Apple підтвердила розробку складаного iPhone: запуск запланований на 2026 рік
Джерело фото: mezha.media
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Чутки про розробку складаного iPhone нарешті отримали підтвердження. Згідно з повідомленням видання The Information, Apple планує випустити свій перший складаний смартфон у 2026 році. Пристрій буде схожий на Galaxy Flip від Samsung, маючи дизайн «розкладачки». Про це повідомляє «Межа».

Apple активно співпрацює з постачальниками в Азії для отримання компонентів для нового пристрою. За даними джерел, розробка під кодовою назвою V68 свідчить про те, що проект рухається вперед.

Однією з ключових задач для Apple є усунення видимої складки на екрані, яка зазвичай з'являється там, де дисплей згинається. Вирішення цієї проблеми має вирішальне значення для відповідності пристрою стандартам якості Apple. Якщо проблеми з якістю не будуть вирішені, існує ймовірність, що компанія може відмовитися від випуску складаного iPhone.

Згідно з повідомленнями південнокорейських ЗМІ Hankooki та ET News, Apple з 2024 року проводить активні дослідження та розробки складаного смартфона. Останні патенти компанії також підтверджують інтерес до складаних технологій. У 2024 році Apple підписала контракт на постачання панелей з Samsung Display (SDC).

Враховуючи типову для Apple дворічну розробку нових продуктів, запуск складаного iPhone у 2026 році виглядає цілком реалістичним.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Богдан Гриновецький
    Богдан Гриновецький
    голова Івано-Франківського апеляційного суду
  • Ігор Смолій
    Ігор Смолій
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва