Прокуратура Італії веде розслідування щодо ексміністра культури Санджуліано, який пішов з посади

14:30, 10 вересня 2024
Міністр, який минулого тижня пішов у відставку після скандалу з працевлаштуванням коханки, фігурує у розслідуванні прокуратури Рима.
Прокуратура Італії веде розслідування щодо ексміністра культури Санджуліано, який пішов з посади
Джерело фото: ansa.it
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ексміністр культури Дженнаро Санджуліано, який нещодавно втратив цю посаду, є фігурантом розслідування прокуратури Італії.

Як пише «Європейська правда» з посиланням на італійські ЗМІ, Санджуліано, який минулого тижня пішов у відставку після скандалу з працевлаштуванням коханки, фігурує у розслідуванні прокуратури Рима.

Його підозрюють у розкраданні коштів та розкритті й поширенні конфіденційної інформації, до якої він мав доступ за посадою.

Зважаючи на те, що Санджуліано донедавна був міністром, справу мають передати до «Суду у справах міністрів» – спеціального органу у судовій системі, що уповноважений займатися справами щодо можливих правопорушень посадовцями уряду.

У фокусі уваги розслідування нібито ті самі факти, що й призвели до відставки Санджуліано – його стосунки з інфлюенсеркою Марією Розарією Бочча.

Як пишуть у ЗМІ, підозра у розкраданні коштів стосується поїздок жінки разом з ексміністром, у тому числі не пов’язані з його роботою у міністерстві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Белоконна
    Інна Белоконна
    суддя Оболонського районного суду міста Києва
  • Валерій Саєнко
    Валерій Саєнко
    начальник управління Верховного Суду
  • Володимир Барчук
    Володимир Барчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду