У Раді зареєстрували законопроєкт про єдину роумінгову зону з ЄС

21:15, 17 листопада 2023
Українцям зможуть користуватися домашніми тарифами мобільного зв’язку на території держав-членів ЄС та не сплачувати додаткові кошти за послуги роумінгу.
У Раді зареєстрували законопроєкт про єдину роумінгову зону з ЄС
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Верховній Раді України у п’ятницю, 17 листопада,  зареєстровали євроінтеграційний законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації норм європейського законодавства з питань роумінгу» (реєстр. № 10265).

Прийняття законопроєкту дасть можливість українцям користуватися домашніми тарифами мобільного зв’язку на території держав-членів ЄС та не сплачувати додаткові кошти за послуги роумінгу (враховуючи політики добросовісного користування). Громадяни ЄС, у свою чергу, матимуть такі ж права під час відвідування України.

«Це створить спільну роумінгову зону України та ЄС, що сприятиме вільному руху громадян України та ЄС на території спільної роумінгової зони та дасть можливість користуватися перевагами «Роумінг як вдома» без сплати додаткових коштів за послуги роумінгу», - пояснили у пресслужбі Апарату ВРУ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України