Як через «Гру престолів» швидко пояснити європейцям зміст подій в Україні

09:19, 2 серпня 2022
«Кожен день в Україні, як нова серія «Гри престолів». Відмінність тільки в тому, що всі жахи і вбивства відбуваються по-справжньому», — зазначають медійники.
Як через «Гру престолів» швидко пояснити європейцям зміст подій в Україні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як через метафору та наратив серіалу «Гра престолів» швидко пояснювати європейцям зміст подій в Україні та чому їм краще активніше нам допомагати. Про це повідомляє «інформаційний полк» ₩AW: War Against War.

«Кожен день в Україні, як нова серія «Гри престолів». Відмінність тільки в тому, що всі жахи і вбивства відбуваються по-справжньому.

Білі блукачі або, простіше кажучи, зомбі намагаються захопити території завдяки тому, що їх багато, але валірійська сталь з США та Європи допомагає мужнім українським воїнам поступово і цілеспрямовано їх знищувати.

Разом з психотерапевтом Іллею Полудьонним ми розробили відповідь на питання «Чому європейцям потрібно активніше допомагати Україні?» — пояснили в «інформаційних військах».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області