ЗМІ з'ясували, де навчається молодша донька Медведчука та Марченко

15:26, 30 грудня 2022
Дарина Медведчук виявилася студенткою московського вишу.
ЗМІ з'ясували, де навчається молодша донька Медведчука та Марченко
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Стало відомо, де навчається молодша донька скандального подружжя Віктора Медведчука та Оксани Марченко Дар'я. Про це йдеться в розслідуванні «Медузы» та «Лаборатории университетской прозрачности».

Дарина Медведчук здобуває престижну вищу освіту у Москві. 18-річна дівчина є студенткою факультету «Вища школа бізнесу» Вищої школи економіки (ВШЕ).

Відповідний наказ від 31 серпня 2021 року про зарахування похресниці Путіна опублікований на сайті вишу.

Освітня програма юної Медведчук має назву «Управління бізнесом». Фігурує в наказі про зарахування не лише Дарина, а ще такі собі Даниїл Косовський та Валентина Шуст.

Обоє є дітьми осіб із оточення Медведчука: батько Даніїла - протоієрей УПЦ МП, а батько Валентини - член правління благодійного фонду Медведчука та колишній керівник інвестиційної компанії «Укркапітал», якою нині керує Марченко.

Їх було зараховано до вишу за спеціальною процедурою для іноземців та вони навчаються платно.

Як з'ясувалося, доньку Медведучка під час літньої сесії ледь не відрахували з вишу, бо вона пропустила один з іспитів. Вона надала довідку з однієї московських лікарень, проте, згодом виявилося, що довідка фейкова. Згідно з правилами вишу, після цієї ситуації Дар'ю мали виключити з навчального закладу. Вже був підготовлений відповідний наказ. Та після цього адміністратору вишу почали надходити дзвінки від «представників батьків учнів» з погрозами. Тож, Дар'ю не відрахували.

Як йдеться у розслідуванні, прориву в навчанні в дівчини не відбулося: вона посідає місце в кінці рейтингу навчальної успішності студентів факультету.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області