До +37 градусів: в Україну йде аномальна спека

12:47, 30 червня 2024
Україна стане одним із найгарячіших місць Європи.
До +37 градусів: в Україну йде аномальна спека
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

1 липня в Україні прогнозують аномальну спеку - стовпчики термометрів піднімуться до 35-37 градусів. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

«Максимальна температура повітря досягатиме +30...+35 градусів, на сході та південному сході подекуди до +34...+37 градусів. У західній частині України грозові дощі завтра місцями знизять температуру повітря на кілька градусів. Хоча атмосфера все ж встигне вдень розігріти повітря до +30 і навіть вище», - повідомила вона.

Також Діденко додала, 1 липня у другій половині дня пройдуть інтенсивні грозові дощі. Однак більша частина території країни належатиме сухій погоді з високою пожежною небезпекою.

Ще синоптик наголосила, що 1-2 липня в західних областях, а 3-4 липня на півночі України спека почне потрошку спадати. На сході та на півдні все ще триматимуться високі температури, а 4-5 липня трохи знизиться спека на Одещині.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Гребенюк
    Наталія Гребенюк
    суддя Східного апеляційного господарського суду