Кабмін зобов’язав міністерства, СБУ щомісяця звітувати про використання коштів Резервного фонду держбюджету

14:15, 12 вересня 2022
Згідно з рішенням уряду, головний розпорядник бюджетних коштів щомісяця подає Міністерству економіки, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів з резервного фонду державного бюджету за бюджетними програмами, за якими встановлено бюджетні призначення, не пізніше 10 числа місяця, що настав за звітним.
Кабмін зобов’язав міністерства, СБУ щомісяця звітувати про використання коштів Резервного фонду держбюджету
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабмін зобов’язав міністерства та інших головних розпорядників бюджетних коштів щомісяця звітувати про кошти, отримані з резервного фонду державного бюджету. Відповідне рішення закріплено постановою уряду №1010 від 10 вересня. 

“Головний розпорядник бюджетних коштів щомісяця подає Міністерству економіки, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів з резервного фонду державного бюджету за бюджетними програмами, за якими встановлено бюджетні призначення, не пізніше 10 числа місяця, що настав за звітним, за формою згідно з додатком. Звіт про використання коштів з резервного фонду державного бюджету подається Державній казначейській службі із застосуванням автоматизованої системи подання електронної звітності клієнтами Державної казначейської служби”, - зазначається у документі.

Згідно зі статтею 22 Бюджетного кодексу до головних розпорядників бюджетного кодексу серед іншого належать: міністерства, Національне антикорупційне бюро України, Служба безпеки України, Конституційний Суд України, Верховний Суд, вищі спеціалізовані суди, Вища рада правосуддя та інші органи, безпосередньо визначені Конституцією України, в особі їх керівників, а також Державна судова адміністрація України, Національна академія наук України, Національна академія аграрних наук України.

Як повідомляла “Судово-юридична газета”, уряд запропонував заморозити мінімальну зарплату у 2023 році.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді