Кабмін погодив АРМА купівлю військових облігацій ще на 372 мільйони гривень за рахунок арештованих коштів

08:37, 3 січня 2023
Згідно з рішенням уряду погоджено придбання за рахунок грошових коштів, розміщених на рахунках Агентства у національній валюті, облігацій внутрішньої державної позики «Військові облігації» у сумі 372 мільйони гривень (сто п’ятдесят два мільйони) гривень.
Кабмін погодив АРМА купівлю військових облігацій ще на 372 мільйони гривень за рахунок арештованих коштів
Фото: КМУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет міністрів дозволив Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів придбати військових облігацій ще на понад 300 мільйонів гривень за рахунок арештованих грошей. Відповідне рішення закріплене постановою уряду від 30 грудня.

«Погодити обсяг придбання Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, за рахунок коштів, розміщених на рахунках Агентства у національній валюті, облігацій внутрішньої державної позики «Військові облігації» у сумі 372 000 000 (триста сімдесят два мільйони) гривень»,-зазначається у документі.

Це вже не перший випадок купівлі військових облігацій за рахунок коштів, які арештовані в рамках кримінальних проваджень.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», 12 вересня уряд дозволив АРМА купити військові облігації на 152 мільйони гривень.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Стефанчук
    Руслан Стефанчук
    Голова Верховної Ради України
  • Ольга Кисильова
    Ольга Кисильова
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду
  • Людмила Поліщук
    Людмила Поліщук
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду
  • Сергій Медвецький
    Сергій Медвецький
    голова Вінницького апеляційного суду