Кабмін збільшив кількість територіальних управлінь Бюро економічної безпеки

18:42, 30 березня 2023
Урядовці вирішили ліквідувати теруправління Бюро економічної безпеки у місті Києві та області, створивши два окремих територіальних управління.
Кабмін збільшив кількість територіальних управлінь Бюро економічної безпеки
Фото: dtkt.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет міністрів збільшив кількість територіальних управлінь Бюро економічної безпеки. Відповідне рішення ухвалене на засіданні уряду 30 березня.

За словами представника Кабінету міністрів у Верховній Раді Тараса Мельничука рішенням уряду ліквідовано територіальне управління БЕБ у місті Києві та області, а, натомість створено 2 нових.

«Ліквідовано як юридичну особу публічного права територіальне управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та Київській області. Утворено як юридичні особи публічного права територіальне управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та територіальне управління Бюро економічної безпеки у Київській області», - зазначив Мельничук.

У владних коридорах тривалий час обговорюється перезавантаження керівництва Бюро економічної безпеки. У лютому комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики визнав роботу керівництва Бюро економічної безпеки незадовільною та рекомендував уряду вжити заходів стосовно перезавантаження БЕБ до 1 квітня 2023 року.

«За результатами заслуховування керівництва Бюро економічної безпеки України, Комітетом Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики вирішив:  визнати незадовільною роботу керівництва Бюро економічної безпеки України», - зазначається у висновку.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт,яким пропонується звільняти керівництво БЕБ рішенням парламенту.

Автор Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки