Вінницький апеляційний адмінсуд повідомив про нову послугу

13:15, 4 жовтня 2017
Замовити копію тексту рішення ВААС тепер можливо онлайн.
Вінницький апеляційний адмінсуд повідомив про нову послугу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Якщо Ви є стороною у справі і хочете отримати копію рішення, то Вам не обов'язково приходити в суд. Заповнивши відповідну форму на сайті Вінницького апеляційного адміністративного суду, Ви можете замовити документ онлайн і отримати його на свою електронну скриньку. Про це повідомляє прес-служба суду.

Час — це єдиний ресурс, який не відновлюється.

Саме тому Вінницький апеляційний адміністративний суд (ВААС) спрямовує свої зусилля в напрямку економії часу громадян України та учасників адміністративного процесу.

Так, з метою забезпечення раціонального і ефективного використання особистого часу відвідувачів у Вінницькому апеляційному адмінсуді введена нова послуга, а саме — надання копій матеріалів справи в електронному вигляді.

Відповідно до статті 119 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які беруть участь у справі, для належної підготовки та вироблення своєї позиції при розгляді справи, можуть знайомитися з матеріалами справи, робити з них виписки та копії.

Зокрема, для забезпечення належної якості копій матеріалів справи і можливості їх використання в подальшому учасники процесу можуть замовити працівникам відділу реєстрації та інформації виготовлення відсканованих електронних копій з матеріалів справи за допомогою мобільного сканера. Працівники ВААС зможуть направити відскановані матеріали особі по електронній пошті або занести їх на цифровий носій.

Варто зазначити, що перевагою даної послуги є не тільки економія часу в отриманні копій матеріалів справи, а й висока якість відсканованої інформації.

Форма замовлення копій рішень знаходиться за посиланням.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України