У Верховному Суді обговорять проблемні питання щодо розгляду корупційних та воєнних злочинів під час війни

13:08, 29 листопада 2023
Під час полілогу обговорять питання щодо протидії воєнним та корупційним кримінальним правопорушенням в умовах воєнного стану, суспільного інтересу в угодах про визнання винуватості та воєнних новел КК України.
У Верховному Суді обговорять проблемні питання щодо розгляду корупційних та воєнних злочинів під час війни
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У п’ятницю, 1 грудня, у Верховному Суді відбудеться VІ Київський полілог «Правосуддя в Україні під час війни: проблеми розгляду корупційних та воєнних злочинів». Про це йдеться у пресслужбі ВС.

У заході візьмуть участь судді Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, апеляційних судів, науковці, представники міжнародних організацій, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, органів прокуратури та адвокатури.

Під час полілогу учасники обговорять питання, зокрема, щодо протидії воєнним та корупційним кримінальним правопорушенням в умовах воєнного стану, суспільного інтересу в угодах про визнання винуватості, воєнних новел КК України, нових горизонтів розвитку інституту викривачів, кримінальної відповідальності воєнних злочинців з огляду на міжнародні стандарти, реалії судової практики та перспективи її реалізації.

Організатори заходу: Верховний Суд, Вищий антикорупційний суд, Програма підтримки ОБСЄ для України та Інститут держави і права імені В. М. Корецького НАН України.

Полілог триватиме з 9:00 до 17:00 у приміщенні Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду за адресою: просп. Повітрофлотський, 28, м. Київ.

За трансляцією можна буде стежити за посиланням.

Акредитація представників медіа – до 16:00 30 листопада 2023 року  (тел.: 044-253-06-48).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду