Вступ-2022: у деяких тимчасових екзаменаційних центрах міста Вроцлав неможливо провести тестування

19:25, 19 липня 2022
У МОН пояснили, що це пов’язано із непередбачуваними обставинами у роботі університету.
Вступ-2022: у деяких тимчасових екзаменаційних центрах міста Вроцлав неможливо провести тестування
Фото: osvitapol.info
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство освіти і науки України повідомило учасників НМТ, що не в усіх комп’ютерних аудиторіях Вроцлавського медичного університету відбудеться тестування, що пов’язано із непередбачуваними обставинами у роботі університету. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

«Просимо потенційних вступників взяти участь у додатковій сесії НМТ, для цього необхідно 1-10 серпня подати відповідну заявку на власній Інформаційній сторінці.

Організація та проведення НМТ ‒ надзвичайно складна справа, особливо якщо йдеться про тестування за кордоном. На можливість проведення тестувань впливає безліч чинників: графік роботи місцевих установ освіти, наявність україномовних педагогів у регіоні, а також інші обставини та події, що відбуваються в місті або країні», — сказано у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що цьогоріч тестування вступників до закладів освіти України відбуватиметься у спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах (приміщеннях шкіл, університетів), створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також у деяких країнах Європи.

Також ми повідомляли, що затверджено обсяги держзамовлення на навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти у 2022 році.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва