Судитимуть мешканку Донеччини, яка здавала позиції ЗСУ

17:25, 26 липня 2022
Жінка добровільно погодилась передавати представнику окупаційної адміністрації РФ інформацію про місцезнаходження та переміщення військових підрозділів ЗСУ в районі смт Очеретине Покровського району.
Судитимуть мешканку Донеччини, яка здавала позиції ЗСУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканки Покровського району за фактом поширення інформації про переміщення, рух та розташування Збройних Сил України за можливості їх ідентифікації на місцевості, якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України або іншими уповноваженими державними органами, вчиненого в умовах воєнного стану. Про це повідомляють у Офісі Генпрокурора.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2022 року жінка добровільно погодилась передавати представнику окупаційної адміністрації РФ інформацію про місцезнаходження та переміщення військових підрозділів Збройних Сил України в районі смт Очеретине Покровського району.

"Зафіксовано, що підозрювана 31 березня 2022 року надіслала йому через месенджер "Telegram" повідомлення з інформацією щодо місць дислокації ЗСУ, яку в подальшому використала армія держави-окупанта", - йдеться у повідомленні. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді