НАБУ повідомило, що викрило співробітника Департаменту контррозвідувального захисту СБУ

17:19, 26 липня 2022
Співробітник ДКІБ СБУ вимагав 60 тис. дол. США за нібито сприяння у поверненні техніки, вилученої в межах розслідування викрадення електроенергії на сході України, а також неперешкоджання у веденні бізнесу.
НАБУ повідомило, що викрило співробітника Департаменту контррозвідувального захисту СБУ
Фото: САП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

НАБУ та САП за сприяння УВБ СБУ викрили «на гарячому» оперативного співробітника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ (ДКІБ СБУ)

«Той вимагав та одержав 60 тис. дол. США за нібито сприяння у поверненні техніки, вилученої в межах розслідування викрадення електроенергії на сході України, а також неперешкоджання у веденні бізнесу.

Техніку вилучили минулого тижня, і вже незабаром підприємцю-власнику техніки зробили «пропозицію», про яку той повідомив НАБУ.

Співробітника ДКІБ СБУ затримали в порядку ст. 208 КК України. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру. Деталі — згодом», - повідомили у НАБУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді