Погрожувала побиттям: у Києві жінка знімала «доросле кіно» зі своїми неповнолітніми дітьми

18:41, 30 липня 2022
Жінка розбещувала дітей зі своїм співмешканцем.
Погрожувала побиттям: у Києві жінка знімала «доросле кіно» зі своїми неповнолітніми дітьми
Фото: прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві судитимуть матір та її співмешканця за розбещення 14-річного хлопчика та його 13-річної сестри. Вони погрожували школярам побиттям і примушували їх до участі у створенні дитячої порнографії з зображенням статевих органів, повідомляє столична прокуратура. 

За даними прокуратури, зроблені фото та відеоматеріали зловмисники розміщували в інтернеті. Щоб підтвердити автентичність контенту, чоловік і жінка вказували дату створення порнографічних матеріалів. Загалом вони знущалися з дітей протягом одного року.

Слідчі повідомили про підозру 34-річній матері та її 35-річному співмешканцю за фактами виготовлення, розповсюдження та примушування малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, вчинення проти них розпусних дій, а також насильницьких дій сексуального характеру (ч. 4 ст. 301-1, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України).

До суду вже скерували обвинувальні акти, а підозрюваним обрали безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Матері та чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Житомирщині мати чотирирічної дівчинки створювала для продажу порнографічні матеріали за участю власної доньки. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області