Monobank дозволив купувати валюту у застосунку, але є ліміт

12:44, 3 серпня 2022
Купити валюту можна у межах ліміту 50 000 грн.
Monobank дозволив купувати валюту у застосунку, але є ліміт
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що купівля валюти знову доступна у застосунку банка. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

За його словам, користувачам потрібно оновити застосунок.

«Купити валюту можна у межах ліміту 50'000 грн на місяць для розміщення на новий строковий депозит терміном 3 місяці і довше і для поповнення діючих строкових депозитів, до закінчення строку яких залишається 3 місяці і більше.

Після закінчення терміну дії депозиту виплата можлива на рахунок клієнта або готівкою у відділеннях Універсалбанку та банків-партнерів у рамках денного ліміту (еквівалент 100'000 грн)

P.S. У разі ажіотажного попиту залишаємо за собою право припинення продажу валюти.  Сподіваємось, що це не знадобиться», — написав він.

Раніше ми писали, що у Нацбанку стверджують, що українці можуть купити безготівковий долар через додаток Приват24, але на практиці ця функція не працює.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд