Голова Комітету Ради з економічної політики після кейсу з флешмобом до Дня незалежності запропонував легалізувати порно та збирати податки

19:24, 22 серпня 2022
Голова Комітету парламенту Дмитро Наталуха вважає, що скандал із флешмобом до Дня незалежності свідчить про готовність українців до ідеї легалізувати порно, це дасть перспективи економіці, вивівши з тіні цілу індустрію, яка може генерувати податки.
Голова Комітету Ради з економічної політики після кейсу з флешмобом до Дня незалежності запропонував легалізувати порно та збирати податки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голова Комітету Верховної Ради з питань економічної політики Дмитро Наталуха пропонує легалізувати порно. Він вважає, що скандал із флешмобом «Тризуб Незалежності», створений агенцією Banda Agency спільно з Мінкультом, показує готовність українців до ідеї легалізувати порно, це дасть перспективи економіці, вивівши з тіні цілу індустрію, яка може генерувати податки.

«Вважаю, що кейс з тризубом відмінно продемонстрував, що українці (за виключенням деяких особливо екзальтованих) взагалі-то непогано тямлять в сексуальній освіті і доволі масово в курсі світових трендів і тенденцій в sexuality.

Це підштовхує мене до висновку, що наш святий народ морально готовий до одного історичного кроку, який розширить не лише норми етики, але і перспективи економіки, адже виведе з тіні цілу індустрію, яка може генерувати прибутки (і податки).

Час легалізовувати порно», — написав Наталуха.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду