Керівник слідчого підрозділу поліції Києва вимагав у підприємця $1500 тисяч з погрозою знищення майна

18:58, 8 вересня 2022
Правоохоронець звернувся до керівника приватного підприємства, яке надає медичні послуги, у тому числі із замісної терапії, та почав вимагати грошові кошти у сумі 1500 тис. доларів США в місяць за невтручання у його господарську діяльність.
Керівник слідчого підрозділу поліції Києва вимагав у підприємця $1500 тисяч з погрозою знищення майна
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру керівнику слідчого підрозділу одного з районних управлінь ГУ НП в м. Києві за фактом вимагання грошових коштів. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

42-річний правоохоронець у липні 2022 року звернувся до керівника приватного підприємства, яке надає медичні послуги, у тому числі із замісної терапії, та почав вимагати грошові кошти у сумі 1500 тис. доларів США в місяць за невтручання у його господарську діяльність.

У разі відмови поліцейський погрожував наслідками у виді підпалу приміщення або знищення майна потерпілого іншим способом.

У ході досудового розслідування зафіксовано низку фактів отримання грошових коштів правоохоронцем. Під час отримання чергової частини коштів у розмірі 1500 доларів США поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Прессекретар Київської міської прокуратури Надія Максимець повідомила, що цей поліцейський раніше вже зʼявлявся у медійному просторі.

"У березні цього року ужгородські пабліки поширили відеозапис, на якому керівництво місцевої поліції вітало нашого фігуранта з 8 березня. Так правоохоронці відреагували на те, що цей керівник залишив своїх підлеглих у місті Києві та переховувався від бойових дій у Закарпатській області", - повідомила у Фейсбук Максимець. 

Нет описания.

 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області