Уряд виділив кошти на компенсацію особам, котрі надали прихисток ВПО

18:30, 10 вересня 2022
Кошти будуть зараховані до обласних бюджетів, бюджету міста Києва та Мінрегіону. Далі їх направлятимуть власникам житла.
Уряд виділив кошти на компенсацію особам, котрі надали прихисток ВПО
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У суботу, 10 вересня, урядова команда підтримала виділення  з резервного фонду держбюджету понад 32 млн гривень на компенсацію за розміщення переселенців в рамках програми «Прихисток». Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Кошти будуть зараховані до обласних бюджетів, бюджету міста Києва та Мінрегіону. Звідти їх направлятимуть власникам житла, які безкоштовно розмістили у себе внутрішніх переселенців з метою покриття витрат на житлово-комунальні послуги за липень.

«Держава виконує взяті на себе зобов’язання. Бувають затримки зі своєчасними виплатами, але ми повністю покриємо усі заборгованості перед тими, хто готовий надати прихисток нашим людям», – наголосила віцепрем’єр Ірина Верещук.

Раніше ми писали, що 10 вересня Кабінет Міністрів провів засідання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області