На Волині авто, яке намагався зупинити прикордонний наряд, врізалось у електроопору

14:02, 23 вересня 2022
Стосовно чоловіка охоронці кордону склали адмінпротокол, потім поінформували співробітників патрульної поліції, які склали ще два протоколи.
На Волині авто, яке намагався зупинити прикордонний наряд, врізалось у електроопору
Джерело фото: dpsu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ввечері в четвер, 22 вересня, Державна прикордонслужба України повідомила, що прикордонний наряд намагався зупинити легковик на контрольному посту в одному з населених пунктів.

«На вимогу зупинитися водій зухвало об’їхав правоохоронців та продовжив рух, набираючи швидкість. Невдовзі прикордонники наздогнали втікача, який не впорався з керуванням і його транспортний засіб зіткнувся з бетонним стовпом лінії електропередач. 43-річний керманич ледве тримався на ногах та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння», - розповіли у Держприкордонслужбі.

Як зазначається, стосовно чоловіка охоронці кордону склали адмінпротокол за ст.185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Про подію прикордонники поінформували співробітників патрульної поліції. Вони склали ще два протоколи: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді