У Києві розпочали підготовку спецтехніки для боротьби з ожеледицею та снігом

13:45, 23 вересня 2022
Для прибирання снігу з вулиць і доріг вже підготували 433 одиниці спецтехніки.
У Києві розпочали підготовку спецтехніки для боротьби з ожеледицею та снігом
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві для прибирання снігу зі столичних вулиць і доріг та боротьби з ожеледицею вже підготували 433 одиниці спецтехніки. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

З 537 запланованих одиниць спецтехніки «Київавтодор» вже підготував 433 машини. Наразі вони закінчують проходити повний техогляд та ремонт і будуть готові до початку зимової пори.

Крім того, з 15 жовтня розпочинається цілодобове чергування дорожників із залученням 60 одиниць техніки.

Наразі продовжується закупівля посипальних матеріалів. Через російське вторгнення держпідприємство «Артемсіль» призупинило свою роботу, тому комунальники шукають інших постачальників солі, зокрема з сусідніх європейських країн, та збільшили закупівлю піску, якого вже заготовлено близько 55 тисяч тонн.

Цього сезону дорожники частіше використовуватимуть піщано-соляну суміш для обробки доріг і тротуарів. Також використовуватимуть рідкі хлориди. Опрацьовують можливість закупівлі й інших протиожеледних реагентів, зокрема рідкого природного бішофіту.

Раніше ми писали, що Київ закупить пересувні мобільні котельні та мобільні пункти обігріву на випадок надзвичайних ситуацій.

Також повідомлялося, що взимку температура в оселях киян може бути на кілька градусів нижчою за норму. Віталій Кличко порадив підготувати теплий домашній одяг та теплі ковдри. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва