Київ придбає пересувні мобільні котельні на випадок позаштатних ситуацій

16:47, 22 вересня 2022
Вони забезпечуватимуть теплом лікарні, дитсадки, школи і працюватимуть в пунктах обігріву.
Київ придбає пересувні мобільні котельні на випадок позаштатних ситуацій
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Київ закупить пересувні мобільні котельні та мобільні пункти обігріву на випадок надзвичайних ситуацій. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Facebook.

"Столиця придбає пересувні мобільні котельні як резервне джерело теплопостачання на випадок позаштатних ситуацій під час опалювального сезону. Вони забезпечуватимуть теплом лікарні, дитсадки, школи і працюватимуть в пунктах обігріву, які розгорне місто", - заявив Кличко.

Також він повідомив про проведення переговорів з німецькими партнерами про допомогу Києву у підготовці до опалювального сезону.

"Цей опалювальний сезон буде дуже складним в умовах воєнного стану. Звернувся до Федерального міністра економічної співпраці та розвитку Німеччини надати Києву в якості допомоги генератори та мобільні пункти обігріву", - зазначив Кличко.

Раніше повідомлялося, що взимку температура в оселях киян може бути на кілька градусів нижчою за норму. Кличко порадив підготувати теплий домашній одяг та теплі ковдри. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва