Компанія Марка Цукерберга втратила $67 мільярдів капіталізації через 4-й поспіль квартал падіння

15:18, 27 жовтня 2022
Інвестори кинулися позбавлятися акцій Meta Platforms Inc, обваливши їх на 20%.
Компанія Марка Цукерберга втратила $67 мільярдів капіталізації через 4-й поспіль квартал падіння
Фото: cafefcdn.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Компанія Meta (колишній Facebook) прозвітувала про 4-й поспіль квартал падіння прибутку, внаслідок чого було втрачено 67 мільярдів доларів ринкової вартості, передає агентство Reuters.

Зазначається, що інвестори почали «скидати» акції компанії через експериментальну ставку очільника Meta Марка Цукерберга на його проект метавсесвіту, внаслідок чого загальні витрати зросли на п'яту частину в третьому кварталі.

Акції компанії впали на 20% після завершення торгів, що призвело до втрати 67 млрд доларів ринкової вартості компанії. Meta вже вчетверте поспіль звітує про зниження квартального прибутку.

Материнська компанія Facebook заявила, що її загальні витрати можуть зрости на 16% в наступному році, і очікує, що операційні збитки Reality Labs - підрозділу, відповідального за втілення проекту метавсесвіту в життя - «значно зростуть» в наступному році.

У липні-вересні збитки Reality Labs зросли до колосальних 3,67 млрд доларів з 2,63 млрд доларів роком раніше. Виручка скоротилася майже вдвічі.

«Було б помилкою з нашого боку не зосередитися на будь-якій з цих областей, які будуть фундаментально важливими для нашого майбутнього», - сказав Цукерберґ у коментарі агенству. «... ми виконуємо провідну роботу, яка стане ... зрештою зрілими продуктами в різні періоди часу протягом наступних 5 - 10 років».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва