У Києві затримали шахрая, який за $500 тисяч «гарантував» підприємству уникнути санкцій РНБО

15:00, 31 жовтня 2022
Для маскування злочинних дій він використовував підроблене «службове посвідчення» співробітника СБУ.
У Києві затримали шахрая, який за $500 тисяч «гарантував» підприємству уникнути санкцій РНБО
Фото: СБУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

СБУ та ДБР затримали шахрая, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України. Чоловік обіцяв одній із комерційних структур «уникнення» економічних санкцій РНБО за хабар у 500 тис. доларів США. Про це повідомляє пресслужба СБУ. 

Також він «гарантував» використати свої «зв’язки» для закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив громадянин РФ. Шахрай запевняв, що начебто зможе «вирішити» ці питання з Офісом Генпрокурора, Службою безпеки та РНБО.

Для маскування злочинних дій він використовував підроблене «службове посвідчення» співробітника СБУ. Правоохоронці своєчасно викрили шахрая і затримали під час передачі йому 250 тис. дол.

Встановлено, що це злочинець, який вже перебуває у загальнодержавному розшуку за підозрою в умисному вбивстві. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді