Справа Гандзюк: обвинувачених в організації нападу залишено під вартою

21:14, 5 січня 2023
Апеляційні скарги сторони захисту в інтересах обвинувачених залишено без задоволення.
Справа Гандзюк: обвинувачених в організації нападу залишено під вартою
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У четвер, 5 січня, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту в інтересах обвинувачених М. та Л. на ухвалу судді Дніпровського районного суду міста Києва від 12 грудня 2022 року, якою обвинуваченим М. та Л. продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 09 лютого 2023 року включно без визначення розміру застави. Про це повідомила пресслужба Київського апеляційного суду.

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу судді Дніпровського районного суду міста Києва від 12 грудня 2022 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту в інтересах обвинувачених М. та Л. – без задоволення.

Нагадаємо, громадяни М. та Л. обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої») Кримінального кодексу України», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва