У застосунок Київ Цифровий додали корисну послугу: деталі

08:03, 21 січня 2023
У застосунок додали інтеграцію з Контактний центр 1551.
У застосунок Київ Цифровий додали корисну послугу: деталі
Фото: informator.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Київська міська державна адміністрація повідомила, що у нову версію міського застосунку Київ Цифровий команда КП «ГІОЦ» додала інтеграцію з Контактним центром 1551. Про це йдеться у пресслужбі КМДА.

 «Створити звернення в застосунку можна в розділі «Допомога», – заявив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Розділ «Допомога» можна знайти, натиснувши на фото профілю.

Користувачі, які мають акаунт у застосунку 1551, зможуть одразу створити звернення. Не зареєстровані у 1551 користувачі автоматично перейдуть на екран завантаження застосунку. У 1551 приймають заяви з питань житлово-комунального господарства, транспорту й доріг, благоустрою та інших питань, які потребують вирішення в місті.

Команда застосунку «Київ Цифровий» розповіла про деталі оновлення на своїй сторінці у Facebook. Раніше з питаннями щодо проблем міста користувачі зверталися, зокрема, у техпідтримку «Київ Цифровий» і їх перенаправляли до Контактного центру Києва. Нова інтеграція пришвидшить та спростить створення звернень для користувачів «Київ Цифровий».

В оновлену версію «Київ Цифровий» додали й інші вдосконалення за відгуками користувачів. У міському застосунку з’явилися налаштування швидкого доступу до сервісів. У налаштуваннях у профілі користувачі можуть вибрати, які сервіси відображатимуться на головному екрані застосунку.

Крім того, вдосконалили сервіс «Петиції», щоб зробити його використання комфортнішим. Додали сортування підписаних петицій, зручну навігацію та пошук», — повідомили у КМДА.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області