Веніславський розповів, чим завершилося розслідування щодо Івана Баканова

12:05, 8 лютого 2023
За словами Федора Веніславського, про результати перевірки «суспільство буде проінформоване, коли це буде необхідно».
Веніславський розповів, чим завершилося розслідування щодо Івана Баканова
Фото: СБУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Завершено службове розслідування, що стосувалося діяльності колишнього голови Служби безпеки України Івана Баканова, передає Радіо Свобода.

За словами члена парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони й розвідки Федора Веніславського, спеціальні процедури щодо перевірки Баканова завершені.

«Думаю, що про це суспільство буде проінформоване, коли це буде необхідно. Тому що це грифовані матеріали перевірки, матеріали з обмеженим доступом. Вчора ми також отримали відповідь, де перебуває пан Баканов. Він перебуває в Україні», - сказав виданню Веніславський.

Крім того, секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони й розвідки комітету Роман Костенко повідомив, що не знає, чи виявлені службовим розслідуванням якісь факти злочинів, які міг вчинити Баканов. На його думку, матеріали розслідування потрібно передати в Державне бюро розслідувань (ДБР).

«Пан Баканов є військовослужбовцем. Тому такі справи розслідує ДБР. Але наскільки я знаю, ця справа не передана до ДБР і я не знаю, чи взагалі там є факти злочину. Але ДБР має вивчати результати цього розслідування. Тому конкретики не було», – сказав Костенко.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду