Одному з нардепів вручили повістку прямо на площі, це свідчить про некваліфіковану процедуру, — Веніславський

08:14, 20 лютого 2023
За словами представника Президента у ВР, «є мобілізаційні методи, які нас, членів Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, не задовольняють».
Одному з нардепів вручили повістку прямо на площі, це свідчить про некваліфіковану процедуру, — Веніславський
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Представник Президента у Верховній Раді Федір Веніславський повідомив, що комітет парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки заслухає доповіді відповідальних за мобілізаційні заходи в Україні. Про це він сказав в інтерв‘ю Укрінформу.

«На жаль, є мобілізаційні методи, які нас, членів Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, не задовольняють. Наступного тижня ми ініціювали засідання комітету, де заслухаємо керівників на рівні Збройних Сил України, які відповідають за мобілізаційні заходи, щодо резонансних випадків, коли представники військових комісаріатів вручають повістки буквально на вулиці, іноді завдаючи тілесних ушкоджень громадянам. Це неправильний механізм», – додав парламентарій.

Він розповів, що одному з народних депутатів, члену Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, також вручили повістку просто на площі. «Це свідчить про те, що триває не зовсім кваліфікована процедура», – вважає Веніславський.

Представник Президента у ВР зауважив, що за результатами засідання комітету буде надано рекомендації Кабінету Міністрів щодо визначення чітких меж, в яких представники військових комісаріатів можуть діяти, а в яких – не можуть.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд