Санкційні списки НАЗК відтепер в онлайн-сервісі YouControl

19:19, 24 квітня 2023
Внесення даних НАЗК в базу YouControl дозволить бізнесу бачити деталі про санкції для запобігати ризикам у своїй діяльності.
Санкційні списки НАЗК відтепер в онлайн-сервісі YouControl
Джерело фото: nazk.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У НАЗК розповідають, що систематично готують документи для накладення санкцій на фізичних осіб та компанії, які ухвалили рішення співпрацювати з державою-агресором. Цими даними НАЗК прагне ділитися з якомога більшою кількістю партнерів для ефективнішої роботи. Одним з таких партнерів став онлайн-сервіс YouControl.

«Санкції — це така ж зброя, як танки та літаки. Застосування персональних санкцій для адміністративного колапсу може бути одним з найефективніших інструментів для повного краху режиму московії», – зазначив голова Національного агентства з питань запобігання корупці Олександр Новіков.

У НАЗК пояснюють, що така співпраця є важливою, оскільки списки фізичних та юридичних осіб, що потрапили чи мають всі «шанси» потрапити під санкції з початку війни рф проти України, важливі для належної перевірки контрагентів. Внесення даних НАЗК в базу YouControl дозволить бізнесу бачити деталі про санкції для запобігати ризикам у своїй діяльності.

Наразі база містить 9037 підсанкційних осіб та 16702 потенційно підсанкційних осіб і регулярно оновлюється.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді