Резидентами «Дія.City» стали 550 компаній: хто приєднався

16:53, 8 червня 2023
До «Дія.City» вже приєдналися 550 українських і міжнародних компаній.
Резидентами «Дія.City» стали 550 компаній: хто приєднався
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До податкової та правової системи для технологічного бізнесу «Дія.City» вже приєдналися 550 українських і міжнародних компаній. Про це повідомляє пресслужба Дія.City.

«Дія.City впевнено стає «знаком якості» серед українських та міжнародних компаній — у просторі вже 550 резидентів», — йдеться у повідомленні.

Так, серед нових резидентів:

  • Aspichi - український стартап, який розробляє VR-платформу для інтерактивного стримінгу просторового відео 360° та аудіо у VR-шоломі. Продукт полегшить навчання медиків хірургічних навичок або протезування.
  • UKR.NET - один із найпопулярніших новинних інтернет-сервісів України. Входить до десяти найвідвідуваніших сайтів українського сегмента мережі.
  • Nova Plays - дочірня компанія «Нової пошти», яка створює маркетплейс для лідера на ринку експрес-доставок в Україні.
  • OK Factory - платформа, яка присвячена просуванню української продукції у світі. Вона надає доступ до власної мережі покупців, постачальників та партнерів, а також маркетингові послуги та бізнес-консультації тим, хто намагається заявити про себе на світовому ринку.
  • if team - компанія, яка надає інструменти контролю над фінансовими потоками проєктів різного масштабу. Завдяки платформі можна керувати бюджетами, зарплатами співробітників чи вести облік вартості проєкту в розрізі ітерацій.
  • LIGA UNITED - моніторингова платформа, що дає доступ до уніфікованих потоків ділової, судової та медійної інформації. Це дозволяє бізнесу прораховувати ризики та ухвалювати виважені рішення.
  • Smartcraft - українська компанія, яка створює та підтримує унікальні інноваційні телекомунікаційні продукти. Вони допомагають тисячам місцевих і глобальних компаній, ділових партнерів та інших осіб у приватному секторі залишатися на зв’язку по всьому світу.

Раніше ми писали, що у ДПС обговорили особливості оподаткування резидентів Дія.City.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду