Бюджетний комітет погодив виділення додаткових 3,5 млрд грн на відбудову, – Роксолана Підласа

16:21, 1 серпня 2023
Найбільше проєктів пов’язано з відбудовою житлових будинків.
Бюджетний комітет погодив виділення додаткових 3,5 млрд грн на відбудову, – Роксолана Підласа
Джерело фото: Верховна Рада України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Комітет Верховної Ради з питань бюджету під час засідання 31 липня погодив виділення Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури з фонду ліквідації наслідків збройної агресії ще 3,5 млрд гривень, – повідомила Роксолана Підласа, пише офіційний портал парламенту.

Голова Комітету зазначила, що кошти отримають Київська, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернігівська, Харківська та Херсонська області на реалізацію 44 проєктів.

Найбільше проєктів пов’язано з відновленням житлових будинків - 24, закладів освіти - 10, охорони здоров’я – 3. Загалом передбачається побудувати з нуля 4 об’єкти, здійснити реконструкцію 5 об’єктів та провести капітальний ремонт 35 об’єктів.

Раніше 6,6 млрд гривень на реалізацію 157 проєктів отримали Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська та Херсонська області.

Роксолана Підласа зауважила, що загалом із фонду ліквідації наслідків збройної агресії вже розподілено 27,7 млрд гривень на відновлення об’єктів, що постраждали через бойові дії, а наразі нерозподілений обсяг коштів цього фонду становить 34,2 млрд гривень.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду