В Україну йдуть «грибні дощі»: прогноз синоптика

07:00, 20 вересня 2023
На Україну насувається атмосферний фронт з грибними дощами.
В Україну йдуть «грибні дощі»: прогноз синоптика
Джерело фото: dsnews.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Атмосферний фронт з дощами, які асоціюються зі сезоном грибів, наближається до України, і перші зміни в погоді відчуються вже 20 вересня. За даними синоптика Наталки Діденко, наступаючий фронт принесе короткочасні дощі, переважно в західних і північних областях України, включаючи Карпати.

У решті країни пануватиме суха погода. За доповіддю синоптика, найтепліше було в південній частині України, де температура повітря сягала +25...+28 градусів. На Дніпропетровщині та Полтавщині буде трохи прохолодніше, з температурою +23...+26 градусів. Найпрохолодніше очікується на заході країни, у Київській, Житомирській та Чернігівській областях, де температура повітря становитиме +18...+23 градуси.

При наближенні атмосферного фронту очікується південний та південно-західний вітер, з можливими поривами вітру на півночі країни. У Києві 20 вересня передбачається збільшення хмарності, можливість невеликих дощів, і південний вітер посилиться вночі та вранці. Температура повітря у столиці тимчасово опуститься до +21...+23 градусів.

Проте вже в четвер-п'ятницю погода в Україні знову стане майже літньою, і очікується підйом температури повітря до +25...+27 градусів, без дощів.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України