Українки мають можливість отримати $3 000 на власний бізнес: подробиці програми Початок

22:19, 20 листопада 2023
В Україні запустили грантову програму Початок для жінок у бізнесі, заявки на яку приймаються до 30 листопада.
Українки мають можливість отримати $3 000 на власний бізнес: подробиці програми Початок
Джерело фото: epravda
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україні жінки, які мріють про власний бізнес чи розвивати існуючий, маютьє шанс отримати не лише нові знання, але й фінансову підтримку для реалізації своїх планів. Програма Початок запрошує жінок у бізнесі до участі у безкоштовній освітньо-грантовій ініціативі, яка може стати відмінним стартом у сфері підприємництва. Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Програма Початок націлена на підприємиць, жінок, які тільки планують створити свій бізнес, а також на тих, хто змушений був змінити місце проживання через війну. Учасниці програми матимуть можливість отримати як онлайн, так і офлайн навчання з різних напрямків, таких як маркетинг, продажі, фінансове планування, цифрова трансформація, обслуговування та стратегії ціноутворення. Крім того, учасниці отримають консультації від провідних психологів та менторський супровід від експертів у сфері підприємництва.

Завершивши програму, 200 учасниць отримають по $3 000 для розвитку свого бізнесу. Дві фіналістки проєкту, що наберуть найвищі бали від журі, отримають додатково по $5 000, щоб ще більше розширити та удосконалити свої підприємницькі ідеї.

Дедлайн подання заявок на участь за посиланням – 30 листопада о 23:59.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України