Коли школярі підуть на зимові канікули: подробиці

22:40, 8 грудня 2023
Зимові канікули для школярів на Київщині почнуться та триватимуть по-різному.
Коли школярі підуть на зимові канікули: подробиці
Джерело фото: Chas.News
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Київській області учні різних шкіл готуються до зимових канікул, які зпочнуться і триватимуть у різний період. Це буде залежати від кожного навчального закладу окремо, враховуючи структуру навчального року. Про це повідомила заступниця голови Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Жанна Осипенко під час брифінгу.

«Терміни залежать від сформованої структури навчального року в кожному окремому закладі», - зазначили представники адміністрації.

Планується, що у 45 громадах області зимові канікули стартують вже з 25 грудня. У той же час 24 громади продовжать навчання до 29 грудня, отже, у їхніх школах зимовий період відпочинку розпочнеться з 1 січня 2024 року.

За даними, у 341 школі області канікули триватимуть два тижні, в той час як 286 навчальних закладів планують відпочивати протягом трьох тижнів. Управління освіти Київської обласної державної адміністрації пояснює, що продовжена тривалість зимових канікул пов'язана з тим, що деякі громади не мали осінніх канікул у цьому навчальному році.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України