Переплутав зі звіром: на Тернопільщині чоловік застрелив людину

22:29, 27 січня 2024
Чоловік виїхав випробувати рушницю в поле, проте плануючи вбити звіра, випадково застрелив людину.
Переплутав зі звіром: на Тернопільщині чоловік застрелив людину
Джерело фото: поліція Тернопільської області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У полі біля села Курники Тернопільського району 58-річний житель Тернопільщини повідомив поліції про те, що випадково вистрелив у невідомого чоловікова. Подія сталася 27 січня близько 6 години ранку. Про це повідомила поліція Тернопільської області.

На місце події вирушили слідчо-оперативна група, слідчі та криміналісти. За попередніми даними, фігурант разом із знайомим виїхали у поле для пристрілки мисливської зброї, яку придбав його товариш. Помітивши на відстані невідомий об’єкт, чоловік вирішив, що це звір, і вистрелив. Проте, при наближенні виявилося, що це був живий чоловік. Про інцидент повідомили поліцію.

Правоохоронці ідентифікували загиблого як 51-річного мешканця села Курники. З'ясувалося, що зброя, якою стріляв фігурант, була зареєстрована на його товариша. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (Вбивство через необережність). Проводиться розслідування для встановлення всіх обставин події, а також вирішується питання про можливе затримання фігуранта відповідно до статті 208 КПК.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України