Раді пропонують закликати держави ЄС заборонити імпорт сільгосппродукції з рф та Білорусі до Євросоюзу

10:48, 20 березня 2024
Автори проекту постанови також пропонують ЄС заборонити продаж, постачання, передачу, експорт, надання в оренду суб'єктам з рф та Білорусі машин, обладнання та його компонентів, що використовуються у сільському господарстві.
Раді пропонують закликати держави ЄС заборонити імпорт сільгосппродукції з рф та Білорусі до Євросоюзу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 19 березня, у Верховній Раді зареєстровали проект постанови № 11095 про Звернення Верховної Ради до Європейської комісії, урядів та парламентів держав-членів Європейського Союзу щодо заборони імпорту сільськогосподарської продукції з рф та Білорусі до ЄС. Відповідний документ з’явився на офіційному сайті парламенті.

Авторами проекту постанови є голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, його перший заступник Олександр Корнієнко, віце-спікер Олена Кондратюк та інші нардепи.

У проекті звернення Верховна Рада від імені українського народу закликає Європейську комісію, уряди та парламенти держав-членів Європейського Союзу запровадити заборону імпорту сільськогосподарської продукції з рф та Білорусі до ЄС.

Крім того, автори проекту постанови пропонують Європейській комісії та державам-членам ЄС заборонити продаж, постачання, передачу, експорт, надання в оренду суб'єктам з рф та Білорусі машин, обладнання та його компонентів, що використовуються у сільському господарстві для збирання, обробки, переробки аграрної продукції. , а також обслуговування таких машин та обладнання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва