На Одещині викрили експрацівника поштового відділення у привласненні 62 тисячі гривень довірливих клієнтів

07:54, 24 березня 2024
Поліцейські в Одеській області розкрили випадок привласнення та розтрати чужого майна експрацівником поштового відділення.
На Одещині викрили експрацівника поштового відділення у привласненні 62 тисячі гривень довірливих клієнтів
Джерело фото: vikka.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишнього оператора одного з поштових відділень у Білгороді-Дністровському районі підозрюють у привласненні та розтраті чужого майна. За даними поліції Одеського області, чоловік, використовуючи довіру клієнтів, витягував їхні кошти для власних потреб.

За даними слідства, чоловік не вносив отримані гроші в касу, а замість цього привласнював їх для себе. За майже два тижні він забрав понад 62 тисячі гривень, які призначались для оплати послуг з доставки товарів.

Наприкінці розслідування поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України. Згідно з цим статутом, за привласнення та розтрату чужого майна у військовий період, фігурант може бути позбавлений волі на строк від 5 до 8 років. Також йому може бути позбавлено права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Наразі підозрюваний перебуває під домашнім арештом під час слідства.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва