Синоптики прогнозують теплий квітень, проте з морозними «сюрпризами»

07:00, 27 березня 2024
Середня місячна температура у більшості регіонах України становитиме 13 градусів тепла.
Синоптики прогнозують теплий квітень, проте з морозними «сюрпризами»
Джерело фото: kyiv.comments.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За даними Укргідрометцентру, середня місячна температура повітря у квітні 2024 року коливатиметься в межах 8-13° тепла по всій Україні, в той час як у Карпатах очікується 6-7° тепла, що відповідає нормі для цього періоду.

Синоптики також прогнозують місячну кількість опадів у розмірі 30-52 мм по всій країні, з вищими показниками у Карпатах - від 60 до 89 мм, що також вписується у норму.

У зоні прогнозованих температур повітря зазначено від 7 до 11° в середньому, та від 2 до 6° в гірських районах. Абсолютний мінімум температури очікується від 5 до 16° морозу, з найнижчими показниками в Чернігівській, Сумській, Харківській областях та Карпатах - від 17 до 22° морозу, тоді як у південній частині країни місцями можливі 3-5° морозу. У той же час, абсолютний максимум температури повітря передбачається від 26 до 33° тепла, з меншими показниками у гірських районах - від 21 до 22° тепла. Щодо кількості опадів, середня місячна кількість очікується від 22 до 62 мм, але у деяких районах Закарпаття та Карпат можуть спостерігатися показники від 65 до 84 мм, а на високогір′ї Карпат - від 102 до 117 мм.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір