У Києві колаборантів та хабарників перевірятимуть на «детекторі брехні»

15:11, 10 травня 2024
Київське відділення ННЦ ІСЕ Бокаріуса розпочало експертні дослідження за допомогою поліграфа.
У Києві колаборантів та хабарників перевірятимуть на «детекторі брехні»
Джерело фото: zhzh.info
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Києві відділення Національного наукового центру «Інститут спеціальної експертизи імені заслуженого професора М. С. Бокаріуса» почало проводити обстеження з використанням поліграфа. Про це повідомило Міністерство юстиції України.

За словами заступника Міністра юстиції України з питань державної виконавчої служби Андрія Гайченка, що цей крок став необхідним через зростаючий попит на експертні дослідження внаслідок воєнного конфлікту та посилення боротьби з корупцією.

«Національний науковий центр ICE ім. заслуженого професора М. С. Бокаріуса активно розвиває напрями експертних досліджень, попит на які зростає через війну та посилення зусиль із запобігання корупції. Черговим кроком стало відкриття у Київському відділенні ННЦ нового кабінету для проведення обстеження із застосуванням поліграфу», — заявив заступник Міністра юстиції України з питань державної виконавчої служби Андрій Гайченко.

Він також зазначив, що перевірка на поліграфі є обов'язковою умовою при призначенні на певні посади державної служби та є важливим інструментом для правоохоронних органів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду