В Україні стартувала реєстрація електронних кабінетів для деяких вступників

17:11, 1 липня 2024
Міністерство освіти України анонсувало початок реєстрації електронних кабінетів для абітурієнтів для здобуття ступеня бакалавра.
В Україні стартувала реєстрація електронних кабінетів для деяких вступників
Джерело фото: ukrinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У понеділок, 1 липня 2024 року стартує реєстрації електронних кабінетів для більшості абітурієнтів. повідомило Міністерство освіти і науки України

Електронні кабінети можуть створювати наступні категорії вступників:

  • До закладів фахової передвищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів) або диплома кваліфікованого робітника для здобуття ступеня фахового молодшого бакалавра.
  • До закладів вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів), дипломів фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста (НРК5) для здобуття ступеня бакалавра, а також на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6, 7) для здобуття ступеня магістра у медичному, ветеринарному та фармацевтичному напрямках.

Крім того, вступники до закладів фахової передвищої освіти на основі базової середньої освіти (9 класів) можуть подавати заяви з 25 червня, створивши електронні кабінети.

Електронні кабінети будуть працювати до 31 жовтня. Це означає, що абітурієнти можуть зареєструватися як до початку подачі заяв, так і протягом всього часу прийому заяв, визначеного за відповідними траєкторіями вступу.

Реєстрація проходить на сайті.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд