Податкова попереджає, що шахраї надсилають листи щодо планових перевірок

21:33, 8 липня 2024
Платники податків, що включені до плану-графіка проведення документальних перевірок платників податків на 2024 рік, отримують на електронну пошту листи від псевдопосадовців
Податкова попереджає, що шахраї надсилають листи щодо планових перевірок
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На території обслуговування Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області продовжуються випадки вчинення шахрайських дій невідомими особами від імені керівників структурних підрозділів ДПС з метою заволодіння грошовими коштами суб'єктів підприємницької діяльності. Про це йдеться у повідомленні податкової. 

Платники податків, що включені до плану-графіка проведення документальних перевірок платників податків на 2024 рік, отримують на електронну пошту листи від псевдопосадовців із пропозицією за певну суму коштів вирішити питання з перевіркою.

"Звертаємо увагу, що податківці не причетні до надсилання вказаних листів! Дії цих осіб є протиправними. Керівництво Головного управління ДПС у Вінницькій області закликає повідомляти про такі випадки правоохоронні органи. Будьте пильними та не дайте шахраям скористатися Вашою довірою", - попереджають податківці. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду