В Одесі сталася стрілянина: поліція затримала агресивного керманича та двох жінок, які допомагали йому втекти

11:35, 19 липня 2024
На Привозі водій з ознаками наркотичного сп’яніння чинив опір поліції, в результаті чого правоохоронці були змушені стріляти.
В Одесі сталася стрілянина: поліція затримала агресивного керманича та двох жінок, які допомагали йому втекти
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі біля ринку Привоз патрульні поліцейські вимушені були застосувати вогнепальну зброю на агресивну поведінку водія автомобіля BMW, який мав ознаки наркотичного сп'яніння. Про це повідомила Національна поліція України.

За даними правоохоронців, патрульні зупинили транспортний засіб, у керманича якого були помічені ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік не лише відмовився пройти освідування, але й чинив супротив, висловлюючись нецензурною лексикою.

Поряд з автомобілем зібрався натовп, який намагався допомогти водію втекти. У ході конфлікту одна з жінок вирвала у поліцейського вогнепальну зброю та пошкодила його формений одяг. Відповідаючи на агресивну поведінку, патрульний застосував балончик з газом дратівливої дії проти порушниці та здійснив попереджувальний постріл у повітря для виклику допоміжних сил.

Водій та дві жінки були затримані та доставлені до відділення поліції. Наразі проводиться службова перевірка та правова оцінка дій учасників інциденту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Крутько
    Олена Крутько
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Ірина Литвинюк
    Ірина Литвинюк
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Віктор Колісник
    Віктор Колісник
    суддя Конституційного Суду України