У Резерв+ став доступним статус бронювання

17:40, 26 липня 2024
Заброньовані працівники тепер можуть оновити статус у застосунку Резерв+.
У Резерв+ став доступним статус бронювання
Джерело фото: rbc.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У застосунку Резерв+ тепер можна підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа. Ця послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств та тих, які забезпечують потреби сил оборони. Про це повідомили в Міноборони.

Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних Оберіг. Для отримання актуального статусу після отримання сповіщення необхідно:

  • Натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані.
  • У спадному меню вибрати «Оновити документ».

«Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію у застосунку Резерв+ на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини», — зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко.

Електронне бронювання на порталі Дія запрацювало з 17 липня. Понад 55 тисяч співробітників критично важливих підприємств вже заброньовано онлайн.

Раніше у Міноборони відповіли, чи будуть у Резерв+ електронні повістки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Олексій Кулеба
    Олексій Кулеба
    заступник керівника Офісу Президента України