У Резерв+ додають опцію онлайн рекрутингу та три типи відстрочок – що відомо

16:10, 28 серпня 2024
До застосунку планують залучити додатково кілька мільйонів користувачів завдяки новим функціям.
У Резерв+ додають опцію онлайн рекрутингу та три типи відстрочок – що відомо
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство оборони планує залучити додатково кілька мільйонів користувачів до застосунку Резерв+ завдяки впровадженню додаткового функціоналу, зокрема онлайн рекрутингу та відстрочок.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Чорногоренко 28 серпня, пише Інтерфакс-Україна.

«Зараз ми додаємо опцію онлайн рекрутингу з можливістю підписати контракт або мобілізуватися у два кліки. У нас у роботі три типи відстрочок: це багатодітні сім'ї, це відстрочка, пов'язана з людьми з інвалідністю, і це студенти денної форми навчання», - розповіла Чорногоренко.

За її словами, нові функції допоможуть залучити додатково кілька мільйонів користувачів, завдяки постійним ітераціям із застосунком.

Крім того, Чорногоренко повідомила, що наразі Резерв+ налічує 3,2 млн зареєстрованих користувачів та 100 тис. активних користувачів на день.

«Для нас це показова цифра. І будемо робити все, щоб ця цифра зростала. Але я як лідер команди і в консультації з іншими партнерами постійно кажу: якщо продукт потрібен і в ньому є важливі та корисні функції, він буде рости органічно», - підсумувала Чорногоренко.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», у застосунку Резерв+ буде сервіс автоматичного надання відстрочки від призову. Розробники мобільного додатку «Резерв+» працюють над впровадженням нових функцій, зокрема, повторного оновлення даних. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що стало відомо, чому ТЦК не бачить в Реєстрі «Оберіг» дані з соціальних реєстрів для надання автоматичної відстрочки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олексій Іванов
    Олексій Іванов
    суддя Центрального апеляційного господарського суду