У Тернополі чоловік розбив двері в ТЦК, бо хотів потрапити до ЗСУ

16:26, 8 вересня 2024
У ОТЦК зауважують, що чоловік розбив склопакет вхідних дверей приміщення та як наслідок отримав колото ріжучі рани на руці від розбитого скла.
У Тернополі чоловік розбив двері в ТЦК, бо хотів потрапити до ЗСУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У суботу, 7 вересня, чоловік розбив двері в ТЦК, бо хотів потрапити до ЗСУ. У Тернопільському обласному ТЦК та СП зазначили, що інцидент стався ввечері 7 вересня. Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, спричинив конфліктну ситуацію та намагався проникнути в адміністративне приміщення.

«Громадянин Х (користується відстрочкою від мобілізації) перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив піти на службу в Збройні Сили України у свій особистий агресивний спосіб, всупереч встановленому Законом порядку», - йдеться у повідомленні.

Як говориться у повідомленні, чоловік, перебуваючи разом з іншими громадянами на території режимного приміщення – територіального центру комплектування та соціальної підтримки – спричинив конфліктну ситуацію та намагався проникнути в середину адміністративного приміщення.

«Громадянин Х застосовуючи фізичну силу розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок отримав колото ріжучі рани на руці від розбитого скла. Військовослужбовцями територіального центру була надана первинна медична допомога, викликано лікарів та співробітників поліції», - пишуть у ОТЦК та СП.

Зазначається, що працівниками поліції по даному факту проводиться перевірка за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів реагування відносно чоловіка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ольга Горшкова
    Ольга Горшкова
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Сасевич
    Олександр Сасевич
    член Вищої ради правосуддя, суддя Львівського окружного адміністративного суду