На Полтавщині чоловік кинув гранату в натовп поруч із супермаркетом – поліція

11:24, 9 вересня 2024
Тіло без ознак життя 53-річного місцевого мешканця з численними пораненнями виявили неподалік місця пригоди.
На Полтавщині чоловік кинув гранату в натовп поруч із супермаркетом – поліція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Лубнах троє місцевих мешканців отримали тілесні ушкодження унаслідок вибуху гранати поруч із супермаркетом. У поліції повідомили, що 8 вересня близько 23-ї години надійшла інформація від медиків, що в місті поруч із супермаркетом стався вибух гранати, унаслідок якого травмовано троє людей.

За словами начальника Лубенського райвідділу поліції Євгенія Карпця, у ході проведення першочергових слідчих дій, поліцейські встановили, що невідомий чоловік кинув вибухонебезпечний предмет у групу людей та втік у невідомому напрямку. Внаслідок вибуху троє людей (1982, 1983 та 1993 року народження) отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

«Оперативники та слідчі встановили, що до злочину причетний 53-річний місцевий мешканець. Його тіло (без ознак життя) з численними пораненнями (ймовірно від вибуху вибухонебезпечного предмета) виявили неподалік місця пригоди. Для встановлення причини смерті тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу», - повідомив Євгеній Карпець.

У поліції пишуть, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Разом з тим за фактом смерті фігуранта слідчі розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини події з’ясовує слідство.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Людмила Біла
    Людмила Біла
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Сергій Джуга
    Сергій Джуга
    суддя Закарпатського апеляційного суду