В Офісі Президента спростували, що в плані перемоги буде норма про заморозку війни на деяких ділянках фронту

13:17, 15 вересня 2024
Радник Президента вказав, що в плані перемоги, який Зеленський представить Байдену, не буде норм про заморозку війни на певних ділянках фронту.
В Офісі Президента спростували, що в плані перемоги буде норма про заморозку війни на деяких ділянках фронту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Німецьке видання Bild опублікувало інформацію, що план перемоги, який Володимир Зеленський представить Джо Байдену, начебто включатиме вимогу України з дозволу використання західної дистанційної зброї вглиб рф, а в той же час, начебто Україна буде готова прийняти режим припинення вогню на деяких ділянках фронту. Однак радник Президента з комунікацій Дмитро Литвин спростував цю інформацію, заявивши, що це фейк.

 «Більд поширив фейк. План перемоги Більд не бачив, і з тих кількох людей, які на сьогодні залучені президентом в підготовку Плану перемоги, ніхто з Більдом не говорив» — заявив Литвин.

Він також підкреслив, що Україна не розглядає можливості заморожування конфлікту чи підписання будь-яких «Мінськ-3». За його словами, план перемоги буде спершу представлений США, оскільки саме вони мають ключову роль у його реалізації.

«Мінськ-3 або будь-який інший ніхто росіянам не подарує. Україна проти будь-якої заморозки війни, і на всіх рівнях влада України про це говорить. І для нас важливо, щоб Сполучені Штати підтримали саме План перемоги України, а не капітуляції чи заморозки» — додав радник.

Слід зауважити, що Bild пише про те, що начебто план включатиме вимогу України з дозволу використання західної дистанційної зброї вглиб рф, а в той же час, начебто Україна буде готова прийняти режим припинення вогню на деяких ділянках фронту.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що особисто представить план перемоги Джо Байдену та кандидатам у президенти США

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Сергій Жуков
    Сергій Жуков
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Дмитро Наталуха
    Дмитро Наталуха
    голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку
  • Сергій Колієв
    Сергій Колієв
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області