Як оновити статус про військову службу в Армія+, – інструкція від Міноборони

14:08, 27 вересня 2024
Військові можуть генерувати номери заявок для оновлення даних.
Як оновити статус про військову службу в Армія+, – інструкція від Міноборони
Джерело фото: ukrinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Міноборони України анонсували нову функцію в оновленій версії мобільного застосунку Армія+, що дозволяє військовим оновлювати свої дані про військову службу.

З новою функцією користувачі зможуть генерувати номер заявки для подальшого моніторингу статусу оновлення своїх даних. Ось як працює процес:

  • Завантажте або оновіть застосунок та авторизуйтеся.
  • Якщо ваші дані відсутні в реєстрі, на екрані з'явиться повідомлення: «Ми не знайшли даних про вашу військову службу». У такому випадку натисніть на опцію «Я точно чинний військовий».
  • Заповніть форму, зазначивши необхідну інформацію, і надішліть її.
  • Після цього ви отримаєте номер заявки, за яким зможете відстежувати її статус, а також очікувати сповіщення про результат.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», цифрова команда Міністерства оборони так і не змогла втілити автоматичний обмін даними між ТЦК та реєстрами, в яких містяться дані стосовно встановлення особі інвалідності. Як випливає з рішення суду, якщо чоловіку встановлено інвалідність, йому доведеться самостійно їхати до ТЦК і повідомляти про це. Якщо він не зробить це протягом 7 днів після встановлення МСЕК групи інвалідності, то отримає штраф від ТЦК - від 17 тисяч грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України